Uitvaart Almere

Wilt u een uitvaart in Almere regelen? Wij geven u graag een indruk van de mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in Almere. Omdat er in Almere diverse uitvaartcentra en begraafplaatsen zijn zullen wij deze allemaal kort toelichten. Via deze site kunt u direct offertes opvragen voor een uitvaart in Almere.

Begraafplaats en uitvaartcentrum Almere-Haven

Almere Haven is het oudste gedeelte van Almere. Hier vindt u het Yarden uitvaartcentrum aan de oosterdreef. De aangelegen begraafplaats is klein en persoonlijk en licht vlakbij het gooimeer. Deze locatie biedt alle voorzieningen zoals een kamer voor opbaren een strooiveld en voldoende parkeergelegenheid.

Yarden Crematorium, Uitvaartcentrum en Begraafplaats Almere-Stad

Het uitvaartcentrum Almere-Stad gelegen aan de kruidenwijk. Dit uitvaartcentrum heeft ook voorzieningen om kinder en foetus uitvaarten te kunnen verzorgen. Hiervoor is speciale plek ingericht genaamd het Vlinderveld. Nabijgelegen is ook een joodse begraafplaats. Op de openbare begraafplaats is begraven richting het oosten voor mogelijk.

Monuta uitvaartcentrum Almere-Buiten

In de seizoenenbuurt ligt het Monuta uitvaartcentrum. Dit centrum geeft ruimte aan 130 gasten. Het betreft een openbare begraafplaats.

Uitvaart in Almere regelen

De uitvaartcentra in Almere mogen gebruikt worden door alle uitvaartondernemers. Wanneer u een offerte aanvraag doet via deze website kunt u de locatie van uw voorkeur aangeven. Hier kan direct rekening mee gehouden worden in de offerte. Wanneer u een aanvraag doet ontvangt u geheel zonder kosten meerdere offertes. Zo kunt u direct de tarieven en diverse mogelijkheden vergelijken.

In onderstaande tabel ziet u de verschillende mogelijkheden van de uitvaartcentra in Almere. Uiteraard kan de condoleance en het afscheid ook op andere locaties naar voorkeur plaatsvinden.

Almere HavenAlmere StadAlmere Buiten
max aantal gasten100250130
Prive opbaarruimteVVV
Openbare begraafplaatsVVV
Particuliere gravenVVV
Urnen gravenVVV
Ingericht voor kinder / foetus uitvaartenXVX
Christelijke begraafplaatsXXX
Begraven naar oosten mogelijkXVX
Joodse begraafplaatsXVX
KinderspeelhoekVVV
KoffiekamerVVV