Budget uitvaart offerte

Budget uitvaart offerte

Budget uitvaart

U wenst een begrafenis of crematie te regelen maar wil hier niet te veel voor betalen? Er kunnen vele redenen zijn om voor een voordelige oplossing te kiezen. Wij kunnen u in contact brengen met uitvaart ondernemers die ene budget uitvaart voor u kunnen verzorgen.

Wij werken uitsluiten met uitvaartondernemers die er kwaliteitsstandaarden op na houden. U krijgt dus altijd een offerte van uitvaart ondernemers die handelen met respect.

Door ons aanvraag formulier in te vullen met daarbij een kosten indicatie ontvangt u meerdere aanbiedingen van budget uitvaart ondernemers. Indien u speciale wensen heeft vermeld u deze dan, er kan altijd bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Wellicht zijn er creatieve oplossingen te bedenken waardoor er toch meer mogelijk is dan vooraf gedacht.

Wanneer u het aanvraagformulier invult krijgt u eerst een prijsindicatie. Na telefonisch contact gaat de uitvaart ondernemer aan de slag om alle kosten definitief op een rijtje te zetten. Binnen 24 uur weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer u hierna een definitieve keuze heeft gemaakt is de offerte prijs altijd bindend, u kan daarom niet voor verassingen achteraf komen te staan.

Lever ik bij een budget uitvaart in op kwaliteit?

Ook bij een budget uitvaart kunt u nog steeds een respectvolle begrafenis of crematie verwachten. Het zal een zelfde uitvaartondernemer kunnen zijn die ook een ‘normale’ uitvaart verzorgt. Bij een budget uitvaart zal er wel bekeken worden waar er op kosten bespaard kan worden. Er wordt bijvoorbeeld gekozen voor een simpele kist. Eenvoudige bloemen en rouwvervoer. Wij werken uitsluitend samen met begrafenisondernemers die respectvol handelen.