Begrafenis offerte aanvragen

Begrafenis offerte aanvragen
Uw gegevens worden niet voor anderen doeleinden gebruikt.

Bespaar op kosten

Wanneer u te maken heeft met het overlijden van een dierbare moet u denken aan het regelen van een begrafenis. U wenst natuurlijk een goede en gedenkwaardige uitvaart.

Het is daarom belangrijk dat u de begeiding krijgt van een begrafenisondernemer die u kan ontzorgen. Maar u wenst ook een eerlijke prijs te ontvangen. Wij brengen u in contact met vooruitstrevende uitvaartondernemers.

Wij werken met begrafenisondernemers door het gehele land, voorwaarde is dat zij een eerlijke prijs rekenen maar vooral een goede kwaliteit. Om u in contact te brengen met de juiste uitvaart onderneming. Dit doen wij op basis van uw voorkeuren en beschikbaarheid van de begrafenisondernemers. Zo bent u altijd verzekerd van een juiste offerte. De offerte op deze pagina is uitsluitend voor begrafenis offertes.  Klik hier als u liever een offerte voor een crematie ontvangt.

Hoe snel ontvang ik de offerte voor een begrafenis?

Wanneer u een aanvraag indient voor een prijsvoorstel voor een uitvaart ontvangt u binnen 12 tot 24 uur meerdere aanbiedingen. Wanneer de aanvraag spoed heeft geeft dit dan aan in het aanvraagformulier. De aanvraag zal dan met extra urgentie opgenomen worden. U kunt dan binnen een uur de eerste reacties per email verwachten. Wij kunnen u de snelle offerte garanderen door een samenwerkingen met meerdere uitvaartondernemers in Nederland. Op basis van beschikbaarheid sturen wij dan de offerte door zodat u direct in contact komt met uitvaartondernemers die binnen zeer korte tijd voor u in actie kunnen komen.

Zijn er kosten verbonden aan het opvragen van een  begrafenis offerte?

Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het opvragen van een offerte voor een uitvaart. Wij adviseren dan ook altijd de offerte aan te vragen wanneer u te maken heeft met een uitvaart. Door aanbieders te vergelijken heeft u snel inzicht in de mogelijkheden en kosten voor het regelen van een begrafenis.